loader-logo

IT-tukipalvelut

Pilvipalvelut & IT-Infra

Nykyisen tilanteesi kartoitus Joowalta

Olipa sinulla sitten uusi tai vanha yritys, IT-Infrastruktuuri on yksi tärkeimpiä asioita yritystoiminnassa nykypäivänä. Terminä et välttämättä ole kuullut siitä, koska se on yleisemmin käytetty isommissa organisaatioissa missä työntekijöitä ja laitteita on satoja tai jopa tuhansia. 

Me kuitenkin Joowalla uskomme, että jokainen yritys, oli se sitten pieni, keskikokoinen tai suuri voi hyötyä sen optimoinnista. Käytännössä siis mikäli yrityksessäsi on laitteita (esim. tietokoneita, puhelimia, tabletteja, sovelluksia, järjestelmiä, verkkoresursseja tai muita IT-laitteita), niin muodostavat nämä yhdessä yrityksesi IT-Infrastruktuurin. 

Tyypillinen IT-infrastruktuurin kartoitusprosessi

Kartoitetaan nykytilanne

Montako työntekijää, työasemaa ja/tai järjestelmää yrityksessä on? Kuinka saatavilla tarpeellinen data on? Maksatteko turhasta palvelusta?
Vaihe 1

Esitetään kehitysideoita

Miten voisimme helpottaa ja nopeuttaa yrityksesi työskentelyä? Voisivatko paremmin soveltuvat laitteet tai ohjelmistot tuoda teille lisäarvoa?
Vaihe 2

Toteutetaan

Hankkiudutaan eroon turhista maksullisista palveluista, optimoidaan käytössä olevat järjestelmät ja hankitaan parhaiten soveltuvat laitteet.
Vaihe 3

Ylläpidetään

Tehdään ylläpitosopimus, mikä sisältää järjestelmien ja laitteiden hallinnoinnin, sekä asiakkaan niin halutessa kotimaisen IT-tuen.
Vaihe 4

Oma työntekijä vai ulkopuolinen konsultti?

Useat asiakkaamme kaipaavat epäsäännöllisen säännöllisesti apua ja tukea. Täysipäiväisen työntekijän palkkaaminen voi olla kannattamaton ratkaisu molempien osapuolien kannalta. Työn tarve voi olla vain hetkittäistä.

Tarjoammekin mahdollisuutta hankkia juuri tarvitsemasi määrän IT-tukea meiltä. Teemme kuukausisopimuksia ihan yksittäisistä tunneista ylöspäin, täysin tarpeidenne mukaan. 

 

Haluamme tarjota henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Tarvittavan tuen määrä voi muuttua kuukausittain. Tästä syystä teemme yhteistyösopimukset asiakkaan kanssa aina joustavasti, eli tarpeen vaatiessa on mahdollista saada enemmänkin tukea.

 

Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi tarpeenne!

Pilvipalvelut & IT-Infra

Office 365 Enterprise-pilvipalvelut

Office 365 Enterprise-pilvipalvelut sisältävät perinteisten office-sovelluksien (Word, Excel, Outlook, Onedrive yms.) lisäksi paljon muitakin työkaluja mitkä helpottavat yrityksesi jokapäiväistä IT-Infrastruktuurin ylläpitoa.

Joowa tarjoaa asiakkailleen Office 365 Enterprise pilvipalveluita avaimet käteen periaatteella. 

1) Kartoitamme teidän tarpeet ja etsimme juuri teille sopivan ratkaisun Microsoftin tarjonnasta.

2) Luomme yritykselle uuden toimialueen mihin liitetään niin laitteet kuin käyttäjätkin.

3) Konfiguroidaan teidän haluamanne palvelut käyttöön (esim. OneDrive, SharePoint, Outlook yms.)

4) Ohjeistetaan käyttäjät alkuun palveluiden käytössä.

5) Ylläpidetään yrityksen infraa mm. tarjoamalla IT-tuki ja HelpDesk palveluita.

Ohessa muutamia esimerkkejä palveluista jotka sisältyvät Office 365-kokonaisuuteen;

OneDrive - pilvitallennus

Olet ehkä kuullut OneDrivesta, se onkin yksi suosituimpia pilvitallennuspalveluita maailmassa Google Cloudin ja muiden vastaavien ohella. OneDrive, kuten muutkin vastaavat palvelut ovat saatavilla myös yksityishenkilöille ja jopa ilmaiseksi (jokseenkin rajoitetulla talennustilalla). Office 365 Enterprise paketilla saat kuitenkin OneDrivesta irti paljon enemmän. OneDrive for business onkin moderni ratkaisu yrityksesi "verkkolevyille". Hyödyntäen Azure AD:ta, voit määritellä yrityksen työntekijöille erilaisia rooleja, jotka antavat heille pääsyn ainoastaan heille tarkoitettuihin tiedostopolkuihin/kansioihin.

Azure AD - toimialue

Office 365 sisältää myös Azure AD:n käytön, minkä kautta yrityksellesi muodostetaan oma toimialue johon kaikki työntekijät kirjautuvat laitteillaan. Microsoft Active Directory on siis lyhyesti "Identity and access management (IAM)" ratkaisu mikä on ylivoimaisesti maailman suosituin toimialueen käyttäjätietokanta ja hakemistopalvelu, joka sisältää tietoa käyttäjistä, tietokoneista ja muista verkon resursseista. Microsoft Active Directory on kuitenkin aikaisemmin ollut paikallinen palvelu, eli se on vaatinut yritykselle erillisen palvelimen minkä päällä se on pyörinyt. Vaikka Azure AD eroaakin perinteisestä AD:sta monellakin tapaa, se sisältää suurimmanosan AD:n hyödyllisistä ominaisuuksista ja mikä parhainta - se on kokonaan pilvessä! Eli jos kyseessä on pieni tai keskisuuri yritys, palvelu on helposti skaalattavissa eikä edellytä mitään omia palvelimia ponnahduslaudaksi.

SharePoint - intranet

Intranet on samaan aikaan yrityksesi oma sisäiseen käyttöön tarkoitettu kotisivu sekä "emoalus". Vain käyttäjät jotka ovat kirjautuneena toimialueeseesi näkevät sen. SharePoint on erittäin helppokäyttöinen työkalu, millä pystyt kustomoimaan juuri teidän yritykselle sopivan ympäristön. Yrityksesi intranetissä voi esimerkiksi jakaa kaikille työntekijöillesi relevanttia tietoa tai tiedostoja todella helposti. Lukuisien integraatioden ansiosta SharePointtiin pystyy myös lisäämään esim. työvuorolistoja tai aikatauluja. SharePoint kustomointi on lähtökohtaisesti toimenpide jonka asiakas voi itse tehdä, mutta mikäli asiakas haluaa, autamme siinä mielellämme.

Mitä Office 365 Enterprise kokonaisuuteen tulee, tämä oli vain pintaraapaisu.

Mikäli haluat tietää lisää siitä miten yrityksesi voi hyötyä pilveen siirtymisestä, otathan rohkeasti yhteyttä joko alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella tai s-postilla: info@joowa.fi

Aina on
parannettavaa.

Optimoi yrityksesi IT-järjestelmät ja laitteet. Prosessi käynnistyy ensimmäisestä palaverista missä käymme etenemisvaiheet läpi tarkemmin.

Pyydä tarjous