loader-logo

Kotisivut

KOTISIVUT

Modernit ja optimoidut WordPress-verkkosivut

Teemme ja ylläpidämme WordPress alustalla toteutettuja verkkosivustoja kaikenkokoisille yrityksille. Sivut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Käyttämällä valmiita, hyväksi todettuja WordPress teemoja ja komponentteja, pystymme tarjoamaan upeat ja turvalliset verkkosivut erittäin tehokkaasti.

Verkkosivujen toteutuksen yhteydessä voimme avata sähköpostitilejä ja yhdistää jo olemassa olevia palveluita.

Verkkosivusto-pakettimme

Kevyt

Kenelle?
Kevyt toteutus sopii pienille yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat edullisen, mutta näyttävän käyntikorttisivuston. Vastuu teknisestä toteutuksesta kuuluu meille ja sisällön sekä materiaalin tuottaminen kuuluu sinulle. 

  • ”OnePage”-sivu, eli  kolmiosainen sivu, sisältäen esimerkiksi esittelyn, palvelut ja yhteystiedot
  • Yksi, kaksi tai kolme pientä sivua, sisältäen haluamasi sisällön.

 

alk. 600€ +alv 24%

Kaikki sivustomme sisältävät:

Sivustot toteutetaan seuraavasti:

Verkkosivusto voidaan toteuttaa jo olemassa olevaan webhotelliin tai voit hankkia kauttamme webhotellin, domainit ja sähköpostit.

Tarjoamme myös kattavasti tarpeidesi mukaisia tukipalveluita. 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan IT-kehitystänne yhdessä!

Miksi WordPress?

WordPress, Drupal, Joomla, Wix… nämä ovat kaikki CMS-alustoja (Content Management System) CMS lyhyesti tarkoittaa siis sisällönhallintajärjestelmää. WordPress on maailman suosituin CMS-alusta, mikä on vain yksi syistä miksi Joowa hyödyntää sitä verkkosivujen rakentamiseen. Verkkosivujen rakentaminen CMS-alustalla antaa loppukäyttäjälle mahdollisuuden ylläpitää kotisivuilla olevaa sisältöä erittäin helposti. On yksi asia rakentaa hienot ja toimivat kotisivut, mutta niiden ylläpito on lähes yhtä tärkeää kuin itse rakentaminen. Olemme aikaisemmissa projekteissamme hyödyntänyt myös muita CMS-alustoja, mutta loppukäyttäjän kokemuksen kannalta WordPress on osoittautunut niistä parhaaksi.

Kaikissa CMS-alustoissa on hyviä ja huonoja puolia, mutta ammatillisen näkemyksen ja kokemuksen perusteella olemme siirtyneet käyttämään pelkästään WordPressiä verkkosivuprojekteissamme.

Pluginit

WordPress pluginit (lisäosat) avaavat kyseiselle CMS-alustalle valtavan määrän eri ominaisuuksia lisäämällä/muuttamalla koodia hyödyntäen WordPressin Hookkeja. Tämä on samaan aikaan alustan siunaus ja kirous, sillä vähänkään kokematon alustan käyttäjä saattaa innostua ja ladata sivunsa täyteen turhia tai vähemmän hyödyllisiä plugineita. Pluginien saastuttamana sivusto toimii huomattavasti hitaammin, joten mikäli jokin on mahdollista toteuttaa ilman pluginia, se on aina kannattavampaa. Me Joowalla rakennamme verkkosivuja YAGNI-periaattella, eli toteutamme kaiken mahdollisimman vähällä pluginien käytöllä.

39.5 %

Kaikista verkkosivuista käyttää WordPressiä julkaisualustana

Verkkosivuista jotka ovat rakennettu CMS-alustalla, WordPressin markkinaosuus on jopa 64.1%
WordPress-logotype-standard-1000x340
yagni

Tyypillisen verkkosivu-projektin eteneminen

Kartoitus

Onko kyseessä olemassa oleva WordPress-sivu joka kaipaisi päivitystä tai ulkoasumuutoksia vai kokonaan uusi verkkosivusto? Tarvitseeko asiakas myös hostingpalvelua meiltä?

Suunnitelma

Luodaan asiakkaan kanssa yhteistyössä toimintasuunitelma. Mikä on budjetti? Minkälaisia toiveita ulkoasun suhteen? Tarvitseeko verkkosivuille jotain loogisia toiminnallisuuksia?

Toteutus

Suunitelmaa tarkasti seuraten ja asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, aloitetaan verkkosivun toteutus. Tämä tapahtuu yleensä Joowan omilla palvelimilla testiympäristöissä.

Katselmus

Riippuen alkuperäisestä suunitelmasta ja asiakkaan budjetista, asiakkaalle toimitetaan tunnukset testiympäristöön 1-4 kertaa verkkosivujen katselmusta varten. Katselmuksen perusteella voidaan vielä kehittää sivuja siihen suuntaan mitä asiakas toivoo.

Julkaisu

Verkkosivuston julkaisu tapahtuu sovitun määrä-ajan täyttyessä mikäli ei erikseen sovita. Julkaisu tehdään yleensä yöaikaan saumattoman asiakaskokemuksen vuoksi. Julkaisun yhteydessä voidaan ottaa asiakkaan niin toivoessa backupit vanhasta verkkosivustosta. Mikäli jokin menee vikaan, voidaan vanhaan sivustoon palata minuuteissa.

Ylläpito

Kun uusi verkkosivusto on julkaistu, tarjoamme Joowalla ylläpitosopimusta asiakkaalle räätälöityyn hintaan. Tämä voi sisältää esimerkiksi kuukausittaiset raportit/päivitykset/muutostyöt yms.

KOTISIVUT

Referenssejä

KOTISIVUT

Hintalaskuri

Hinnat ovat suuntaa antavia.

Palvelut
Aloita valitsemalla palvelupaketti
Lisäpalvelut
Erillliset lisätyöt
Total 0

Pyydä tarjous
verkkosivuista.

Vastaamme myös mielellämme lisäkysymyksiin!

Pyydä tarjous

Onko verkkosivut suunnitteilla?